Risbiffar

Halloj i sommarvärmen. Här kommer ännu ett recept, denna gång på risbiffar:

4 port

1l kokt ris

2 ägg

100-150g riven ost, gärna smakrik.

Salt, peppar och 1krm cayennepeppar

1/2 dl vetemjöl

Blanda till en deg

Forma till biffar, panera i ströbröd och stek på låg värme.

Vi serverar med hemmagjord mangochutney. Men du kan även servera med sweetchili. Dessa kan med fördel serveras som tillbehör till kött.

Ha det gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s